Tara Mediation stopt met wekelijkse Twitterspreekuur

Tara Mediation stopt met het wekelijkse twitterspreekuur

Tara Mediation stopt met het wekelijkse twitterspreekuur

 

Het twitterspreekuur door Tara Mediation werd 4 jaar geleden geïntroduceerd. Met het twitterspreekuur hebben velen de weg gevonden voor antwoorden op hun  (echt-)scheiding gerelateerde vragen.

Het afgelopen jaar is gebleken dat het twitterspreekuur vooral werd gebruikt om meerdere vragen te stellen via het contactformulier van de website van Tara Mediation.

Daarom is besloten te stoppen met het twitterspreekuur. Vragen gesteld via Twitter zullen natuurlijk nog steeds worden beantwoord.

 

Over Su Changoe
Su Changoe is eigenaresse van Tara Mediation. Tara Mediation begeleidt mensen die een (echt-)scheiding overwegen, hebben besloten te scheiden of een (echt-)scheiding achter de rug hebben. Tara Mediation geeft aan deze groepen ook de workshop ‘Eis je plek op! – van Samen naar Single’. Meer informatie www.taramediation.com

Voor meer informatie over Tara Mediation, interviewaanvragen of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Sunita Changoe per telefoon: 06-8100 6515 of per e-mail: su.changoe@taramediation.com Bezoek ook de website: www.taramediation.com

Wil je dit artikel gebruiken in een tijdschrift, nieuwsbrief of op een website? Dat kan, zolang je de volgende informatie met een werkende link naar genoemde website, opneemt: “Door Su Changoe van Tara Mediation. Bezoek voor meer informatie haar website: www.taramediation.com.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s